Foto Kiki - Zonnepanelen Noord

EnergieHub050 is naar ons idee dé plek waar onderwijs en bedrijfsleven samenkomt.

Kiki van der Hulst

Mijn naam is Kiki van der Hulst, Proces Manager bij ZPN. Zonnepanelen Noord is dé regionale duurzame adviseur & installateur van zonnepanelen, airco’s, laadpalen, thuisaccu’s & warmtepompen.

Wij als regionaal zonnepanelen installateur dragen bij aan de energietransitie in Noord Nederland. Daarbij is ontwikkeling erg belangrijk, zowel voor onderwijsinstellingen als in het bedrijfsleven. EnergieHub050 is naar ons idee dé plek waar dit samen komt. Wij hopen dat wij jong talent (studenten) kunnen enthousiasmeren en ze kunnen helpen met het voorbereiden op de toekomst zodat ook zij een bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie. Daarbij zien we veel waarde in kennisdeling met de andere partners en uiteraard de onderlinge verbinding. Wat ons aanspreekt aan EnergieHub050 is dat naast dat het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen hier samen komen, ook duurzame technieken worden samen gebracht.

Zo hebben wij de zonnepanelen met bijbehorende materiaal verzorgt voor de oefendaken in EnergieHub050 waar de studenten van het Alfa College gebruik van kunnen maken tijdens hun lessen. Wij hebben panelen geplaatst op een klein gedeelte van het dak van EnergieHub050 en zullen in de toekomst een airco en laadpaal plaatsen. We willen graag zichtbaar maken hoe het opwekken, opslaan en het verbruiken van die energie voor eigen consumptie werkt. Zo kunnen we huiseigenaren ook helpen met duurzame oplossingen.

  • Bedrijfsnaam Zonnepanelen Noord
  • Medewerkers 25+
  • Product of dienst Zonnepanelen
  • Locatie Gieten & Groningen
  • Visie Kwaliteit met een hoge stroomopbrengst, voor een betaalbare prijs.