Energiehub050 biedt kansen om onze kennis te delen en samen te werken met partijen die de energietransitie willen versnellen.

Miriam de Bruijn - Projectmanager Educatie

Mijn naam is Miriam de Bruijn, projectmanager Educatie bij Etran. Etran is de specialist in het opleiden en bemiddelen van professionals in de energietransitie. Het is onze visie om nooit meer een tekort aan kennis en capaciteit van energieprofessionals te hebben, zodat we de klimaatdoelen kunnen behalen.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

In samenwerking met UWV schoolt Etran zij-instromers en baanveranderaars om. Vervolgens worden zij begeleid naar functies als energiecoach, energieadviseur en energieprestatieadviseur bij gemeenten, provincies en adviesbureaus. Energiehub050 biedt kansen om onze kennis te delen en samen te werken met partijen die de energietransitie willen versnellen.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Door verbinding met andere bedrijven en overheids- en onderwijsinstellingen te leggen, streven we ernaar om beter inzichtelijk te krijgen wie waarmee bezig is. Zodat we niet allemaal het wiel opnieuw hoeven uitvinden, maar juist de samenwerking met elkaar opzoeken.

Wat spreekt jou aan?

Dat binnen de Energiehub050 partijen zitten die ook samenwerking opzoeken en gezamenlijk willen optrekken in het versnellen van de energietransitie.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?.

Etran denkt graag mee over vraagstukken rondom het tekort aan vakmensen in de energietransitie, het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt van werkzoekenden én het aanbieden van opleidingspakketten op maat. Op basis van onze ervaring met omscholingstrajecten en de personeelsbehoeften van zowel de overheid als het bedrijfsleven, hopen wij deze kennis te kunnen delen met het netwerk van Energiehub050.

  • Bedrijfsnaam Etran
  • Medewerkers 8
  • Product of dienst Opleiden en bemiddelen van professionals in de energietransitie
  • Locatie Oosterwolde
  • Visie Nooit meer een tekort aan kennis en capaciteit van professionals in de energietransitie om de klimaatdoelen van Nederland te behalen.