SolaX Power weet als geen ander dat opleidingen de basis vormen van een gezond bedrijf.

Mark Poutsma - Country Director Benelux

SolaX Power is een hightech gedreven producent van PV-omvormers en energie-opslagsystemen, een multinational met wereldwijd ruim 3.000 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hangzhou, China, met kantoren in Nederland en andere locaties wereldwijd.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

SolaX is ontstaan door een samenwerking tussen de Zhejiang University en de R&D-afdeling van SolaX Power. SolaX Power weet als geen ander dat opleidingen de basis vormen van een gezond bedrijf. Het is dan ook belangrijk om deze kennis te delen met de studenten van vandaag, het personeel van de toekomst.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Wij hopen dat de toekomstige (solar) installateurs leren hoe eenvoudig het aansluiten van een EOS (energieopslagsysteem) kan zijn.

Wat spreekt jou aan?

Het spreekt ons aan dat studenten een goede opleiding krijgen en dat zij mogelijk onze toekomstige klanten of collega’s kunnen worden.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Toen ik zelf nog naar school ging en dagelijks langs het Hoendiep van huis naar school en terug reed, wist ik nog niet welke richting ik op zou gaan. Door actief mijn kennis te delen, hoop ik de keuze voor toekomstige schoolverlaters eenvoudiger te maken en te laten zien hoe mooi de sector van zonne-energie en SolaX kan zijn.

  • Bedrijfsnaam SolaX Power
  • Medewerkers 3000+
  • Product of dienst Omvormers, Opslagsystemen, Batterij en EV-laders voor zonnepanelen
  • Locatie Twekkeler Es 15 te Enschede