Andries Vaillant

Door samen te werken aan de energietransitie kunnen Vaillant en Energiehub050 van elkaar leren

Andries Idzerda

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050? 

Simpel gezegd heeft Vaillant zich aangesloten bij Energiehub050 omdat onze missies overeenkomen! 

Noord-Nederland heeft het doel om in 2035 al volledig overgeschakeld te zijn op CO2-neutrale energiebronnen. Om dit doel te behalen werkt Energiehub050 aan het opleiden van genoeg vakmensen en wij aan het leveren van betrouwbare, duurzame producten waar installateurs gemakkelijk mee kunnen werken. Bovenop de scholing door Energiehub050 biedt Vaillant Academy voor deze specifieke producten gedetailleerde cursussen aan installateurs, zodat zij echte professionals zijn! 

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen? 

Door samen te werken aan de energietransitie en deze te begeleiden in Noord-Holland kunnen Vaillant en Energiehub050 van elkaar leren. Zo vertrouwen wij erop korte, regionale lijnen te kunnen onderhouden en hierdoor de behoefte in de markt perfect te kunnen blijven aanvoelen. Hetgeen ontzettend belangrijk is, want de huidige ontwikkeling en vraag naar circulaire concepten gaat razendsnel! 

Wat spreekt jou aan in Energiehub050? 

Wat Vaillant het meest aanspreekt in het partnerschap, is dat Energiehub050 niet alleen zelf een waardevol platform is, maar daarnaast ook nog eens andere partnerbedrijven heeft aangesloten met allemaal hun eigen toegevoegde waarde. Om het energie neutrale doel voor 2035 te kunnen bereiken, is het nodig om samen te werken en efficiëntie te creëren.  

Wat kom jij brengen bij Energiehub050? 

Naast een bijdrage aan de gezamenlijke missie van energietransitie levert Vaillant de nieuwste duurzame techniek op het gebied van verwarming, koeling en warmwater. Hierbij wordt duurzaamheid en het comfort van installateur en consument vooropgesteld. Niet onbelangrijk is dat Vaillant betrouwbaar en betrokken is voor de consument, waardoor de vraag naar groene stroom groter wordt en Energiehub050 nog meer goede installateurs kan opleiden. 

Op een prettig partnerschap! 

Vaillant logo
  • Bedrijfsnaam Vaillant
  • Medewerkers 16000
  • Product of dienst Verwarming- en warmwatersystemen
  • Locatie Europa
  • Visie Zorgen voor een beter klimaat. In elke woning en in de wereld eromheen.