Ik hoop dat we jonge mensen kunnen laten zien dat werken in de techniek heel leuk is en bovendien heel relevant.

Niels ten Heggeler

Mijn naam is Niels ten Heggeler, Energieconsultant bij Equans. Samen met mijn collega’s help ik klanten met het verduurzamen van hun bedrijven.

Equans is als technisch dienstverlener een belangrijke speler in de energietransitie. Met zo’n 5500 collega’s in Nederland helpen wij klanten met hun vraagstukken op het gebied van verduurzaming.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

Wij denken dat het heel belangrijk is om mensen te enthousiasmeren voor techniek. We staan als maatschappij voor een grote uitdaging op het gebied van de energietransitie. Het enthousiasmeren van mensen om hieraan een bijdrage aan te leveren is heel belangrijk. Wij denken dat Energiehub050 hieraan een belangrijke bijdragen kan leveren.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Ik hoop dat we jonge mensen kunnen laten zien dat werken in de techniek heel leuk is en bovendien heel relevant. Daarmee kunnen we hopelijk de instroom van goed opgeleide mensen in ons vakgebied vergroten.

Wat spreekt jou aan bij Energiehub050?

Ik vind het mooi om te zien dat Energiehub050 een plek biedt waar geëxperimenteerd kan worden met techniek. Hierdoor kunnen mensen zelf ontdekken waar hun kwaliteiten en interesses liggen.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Ik hoop mijn enthousiasme voor de sector en mijn expertise op het gebied van energievraagstukken over te kunnen brengen op instromers in onze sector.

  • Bedrijfsnaam Equans
  • Medewerkers 5500
  • Product of dienst Technische dienstverlening
  • Locatie Roden
  • Visie Equans helpt klanten in de energietransitie, zowel in het adviseren van klanten als in het realiseren van maatregelen. Bijvoorbeeld door het verduurzamen van een zuivelfabriek, de bouw van een zonnepark of de realisatie van een waterstof installatie.