Willem-Jan van der Klok Klant in Zicht

Energiehub050 biedt kansen voor ons om gezamenlijk met het bedrijfsleven en onderwijs de uitdagingen op het gebied van het vinden van personeel aan te gaan.

Willem-Jan van der Klok

Willem-Jan van der Klok, adviseur werkgeversdienstverlening bij Werk in Zicht. Werk in Zicht is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten en leerontwikkelbedrijven in de arbeidsmarktregio Groningen en Noord-Drenthe. Samen werken we aan een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is, zich kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

Ik ben binnen Werk in Zicht voornamelijk bezig voor omscholingstrajecten binnen de techniek en energietransitie. Energiehub050 biedt kansen voor ons om gezamenlijk met het bedrijfsleven en onderwijs de uitdagingen op het gebied van het vinden van personeel aan te gaan.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Ik verwacht dat door intensieve samenwerking we de expertise van de afzonderlijke deelnemers kunnen delen en omzetten naar gerichte mogelijkheden voor het omscholen van mensen richting de energietransitie.

Wat spreekt jou aan in Energiehub050?

Minder praten, meer doen.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Ik heb ervaring in het opzetten van opleidingstrajecten voor zij-instroom van mbo-2 tot hbo niveau voor werkzoekenden. Die kennis kan ik inbrengen.

Logo Werk in Zicht
  • Bedrijfsnaam Werk in Zicht
  • Medewerkers onbekend
  • Product of dienst Ontwikkelen van mogelijkheden voor duurzame inzetbaarheid van werkzoekenden
  • Locatie Groningen & Noord-Drenthe