Henri - Eekels

De bundeling van krachten laat zien dat je samen sterker staat dan alleen.

Henri Hendriksen - Business Unit Manager Eekels B.V.

Mijn naam is Henri Hendriksen, Business Unit Manager Industrie & Infra bij Eekels Technology B.V., wij voeren projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?
De toekomst brengt vele uitdagingen met zich mee. Van klimaatverandering tot woningtekort. De bouwsector zal nieuwe manieren moeten vinden om onze leefomgeving in te richten en te onderhouden. Duurzamer, slimmer en socialer. De bundeling van krachten laat regelmatig zien dat je samen sterker staat dan alleen.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Op dit moment richt Energiehub050 zich wat meer op utiliteit en voor de toepasbaarheid in de industrie van Noord-Nederland hoop ik daar gezamenlijk een draai aan te geven. ik hoop daar samen ook een draai aan te geven voor de toepasbaarheid in de industrie van Noord-Nederland.

Wat spreekt jou aan in Energiehub050?

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

“Maak de toekomst” is waar ons bedrijf voor staat. De kennis en kunde van ons bedrijf in combinatie met die van mijzelf, hoop ik of hopen we ons steentje bij te kunnen dragen aan de energietransitie en het enthousiasmeren van jonge mensen.

Eekels logo
  • Bedrijfsnaam Eekels
  • Medewerkers 850
  • Product of dienst Multidisciplinaire dienstverlener / system integrator
  • Locatie Kolham, Delfzijl, Joure, Emmen