Wij hebben ons aangesloten omdat wij het belangrijk vinden dat er in de regio een Energiehub wordt opgericht om jongeren en zij-instromers te informeren over, en te interesseren voor, werk in de energiesector.

Brenda Witzier - Projectmanager onderwijs en arbeidsmarkt

NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. We zijn een representatieve branche- en werkgeversorganisatie van ruim 430 bedrijven in de professionele koudetechniek en klimaatbeheersing. Ondernemingen uit de hele keten, zowel leveranciers als installatiebedrijven, adviesbureaus en onderwijsinstellingen, zijn bij NVKL aangesloten. Ik, Brenda Witzier, werk voor NVKL als projectmanager onderwijs en arbeidsmarkt.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

Wij hebben ons aangesloten omdat wij het belangrijk vinden dat er in de regio een Energiehub wordt opgericht om jongeren en zij-instromers te informeren over, en te interesseren voor, werk in de energiesector. NVKL maakt zich specifiek hard voor de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Een plek waar jongeren en zij-instromers kennis kunnen maken met koude-, klimaat- en warmtepomptechniek.

Wat spreekt jou aan?

Samenwerking in de regio, en een plek om jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor techniek.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Contact met onze lidbedrijven in de regio, leermiddelen, en eventueel ondersteuning met materialen en middelen.

Anders, iets wat je zelf graag kwijt wilt?

De branche moet groeien van 65.000 medewerkers in 2020 naar 78.000 medewerkers in 2030 om aan de vraag naar koeling en verwarming te voldoen.

  • Bedrijfsnaam NVKL
  • Product of dienst Brancheorganisatie in de koude- en klimaatsector
  • Locatie Woerden