Klaas Pool - Hydraloop voor Energiehub050

Deelnemers van Energiehub050 begrijpen de energietransitie.

Klaas Pool

Mijn naam is Klaas Pool, regionaal salesmanager bij Hydraloop. Na een verleden bij meerdere mooie watertechnologiebedrijven zet ik mij nu in bij Hydraloop voor duurzaam waterhergebruik. Hydraloop is een in Nederland gevestigde onderneming en biedt bekroonde waterrecyclingsoplossingen die 25-45% water en afvalwater besparen, de koolstofvoetafdruk verminderen en duurzaamheid bevorderen. Onze innovatieve producten bedienen wereldwijd particuliere en commerciële gebouwen, dragen bij aan de VN Werelddoelen en worden internationaal erkend. Met een visie dat elk gebouw zijn eigen waterbron moet hebben, besparen onze systemen water, energie en verminderen ze de uitstoot van afvalwater. Onze producten, zoals Hydraloop H300, H600, Cascade en Concealed, maken gebruik van gepatenteerde technologie zonder filters of chemicaliën, wat zorgt voor schoon, veilig en gedesinfecteerd hergebruikt water.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?
Deelnemers van Energiehub050 begrijpen de energietransitie. Ondanks de toenemende droogte in Nederland blijven we drinkwater gebruiken om onze toiletten door te spoelen. Het is tijd voor verandering, overgang naar een circulair systeem is cruciaal. Gelijktijdig begint de watertransitie, en met onze waterbesparende oplossingen willen we samen met de partners en belanghebbenden van Energiehub050 onderzoeken hoe we deze transitie kunnen versnellen. Het doel is om duurzaam watergebruik te bevorderen en gezamenlijk een impact te hebben op zowel de energie- als wateruitdagingen, en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?
Samen met partners en belanghebbenden van Energiehub050 willen we de watertransitie versnellen. Energiehub050, met haar uitgebreide netwerk, connecties met jong talent, bedrijfsleven, en ervaring in de energietransitie, zal hierbij aanzienlijk bijdragen.

Wat spreekt jou aan?
De positieve energie binnen de Energiehub050 en de gezamenlijke inzet om impact te creëren, spreekt mij persoonlijk aan. Ook waardeer ik de open houding van de andere partners ten opzichte van innovaties.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?
Wij streven ernaar een actieve en betrokken partner te zijn binnen het netwerk. Onze toewijding uit zich in het delen van expertise over watermanagement, duurzaam bouwen, water-vriendelijk ontwerpen, de watertransitie, grijswaterrecycling, en meer. Deze kennis dragen wij over door middel van presentaties tijdens partner evenementen, workshops en gastcolleges voor diverse doelgroepen.

Logo Hydraloop
  • Bedrijfsnaam Hydraloop
  • Medewerkers 50
  • Product of dienst Gepatenteerde grijswater recycling apparaten
  • Locatie Leeuwarden
  • Visie Hydraloop excelleert in duurzaamheid door 25 tot 45% water te besparen en de energiebehoefte te verminderen.