Wij willen graag de praktische kennis over het werken met functionerende elektrolysers en brandstofcellen overbrengen aan de vakmensen van de toekomst.

Aldwin Oechies - Accountmanager zero-emissie bedrijfswagens

Holthausen Clean Technology is een ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op de praktische toepassing van waterstof. Wij passen dagelijks waterstof toe in brandstofcellen en elektrolysers.

Waarom hebben jullie besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

Wij willen graag de praktische kennis over het werken met functionerende elektrolysers en brandstofcellen overbrengen aan de vakmensen van de toekomst. Het optimaliseren en uitvinden gebeurt voornamelijk binnen het HBO en WO, maar wij richten ons op de praktische toepassing.

Wat hopen jullie dat Energiehub050 jullie zal brengen?

De vakman van de toekomst kennis laten maken met bestaande werkende brandstofcellen en elektrolysers om de techniek eigen te maken en te accepteren. Ontwikkelen is bestaande techniek toepassen en verbeteren, maar vooral laten werken, dus repareren en onderhouden. Deze vakmensen, gas en elektrisch, samen met juist het MBO, kennis laten maken en ontwikkelen binnen Energiehub050.

Wat spreekt jou aan?

Mij persoonlijk spreekt het MBO aan als de doeners in de hoofdrol! Het HBO en WO zijn belangrijke partijen aan de zijlijn. Alle betrokken bedrijven, evenals de gemeente en provincie, zijn binnen Energiehub050 van belang om dit te bereiken. Een echte werkplaats van de toekomst van Noorderpoort en Alfa is een volgende belangrijke stap.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Praktische kennis en vooral toewijding als MKB-pioniersbedrijf, zonder geld- en energiebelangen.

Anders, iets wat je zelf graag kwijt wilt?

Het MKB is cruciaal binnen Energiehub050; deze voeren het vakwerk van de grote bedrijven uit. Hier moet een focus op komen te liggen in samenwerking met het onderwijs, de provincie Groningen en de gemeente Groningen.

  • Bedrijfsnaam Holthausen Clean Technology
  • Medewerkers 25
  • Product of dienst Ontwikkelingsbedrijf van en met waterstof
  • Locatie Produktieweg 2 Hoogezand
  • Visie Onze missie is zero emissie