We willen informatie delen over duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen, verwarmen en ventilatie, om zo een comfortabel én gezond binnenklimaat te creëren.

Jimmy Onstenk - Category manager Ventilatie

Ventilatie maakt een belangrijk deel uit van de Energietransitie, naast energiebesparing draagt het tevens bij aan een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?
Al in 2000 stond in onze visie dat we ‘op weg zijn naar een all-electric (lees: gasloze) maatschappij’. Ik werkte toen al bij het bedrijf en je begrijpt dat dit mij als Groninger zeer aansprak. Itho Daalderop heeft alles in huis om Nederland verder te verduurzamen. Vanuit onze missie ‘Climate for life’ leveren we duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen, ventilatie, warm water, regeltechniek en duurzame opwekking. Om zo een comfortabel én gezond binnenklimaat te creëren. Naast warmtepompen speelt ventilatie een belangrijke rol. Want als je je woning goed isoleert, als eerste stap in verduurzaming, dan moet je goed nadenken over de ventilatie. Hiervoor is het opleiden en bijscholen van mensen die gaan helpen in de Energietransitie cruciaal. Initiatieven als de Energiehub050 zijn hiervoor een heel goed middel.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?
Samenwerken met partners in de verduurzaming is heel waardevol, maar nog belangrijker is om via Energiehub050 in contact te zijn met de markt.

Wat spreekt jou aan?
Samen optrekken met de diverse partners om Groningen in 2035 energieneutraal, en liefst gasloos, te krijgen.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?
We willen informatie delen over duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen, verwarmen en ventilatie, om zo een comfortabel én gezond binnenklimaat te creëren.

  • Bedrijfsnaam Itho Daalderop BV
  • Medewerkers 450
  • Product of dienst Ontwikkelt nieuwe producten en systemen voor hele Climate For Life Groep en zorgt voor doorontwikkeling van bestaande producten (Warm tapwater & Verwarmen/koelen, Ventilatie, Duurzaam en Connectivity).
  • Locatie Tiel/Schiedam