Foto Henk Lier - SPIE Nederland

Ik hoop met mijn expertise en enthousiasme een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van techniek in regio Noord.

Henk Lier

Mijn naam is Henk Lier, Business Unit Manager bij SPIE Nederland, dé multitechnische dienstverlener van Nederland die haar klanten begeleidt in de energietransitie en digitale transformatie.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij EnergieHub050?

We hebben besloten om ons aan te sluiten bij EnergieHub050 omdat het binden van (jonge) medewerkers aan techniek een maatschappelijke uitdaging is. We geloven erin dat EnergieHub050 hier met haar visie en mogelijkheden een oplossing voor kan bieden.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Ik hoop dat het meer instroom in technisch MBO veroorzaakt en daarmee een toekomst van meer en beter opgeleide techniekmensen in de sector.

Wat spreekt jou aan bij EnergieHub050?

Mij spreekt met name de gezamenlijke aanpak aan. Door met elkaar sterker te staan in de regio kunnen we deze uitdaging het hoofd bieden.

Wat kom jij brengen bij EnergieHub050?

Ik hoop met mijn expertise en enthousiasme een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van techniek in regio Noord.

SPIE LOGO
  • Bedrijfsnaam SPIE Nederland
  • Medewerkers 6000
  • Product of dienst Multitechnische dienstverlening
  • Locatie Hoogezand/Groningen
  • Visie SPIE brengt de wereld waarin we wonen, werken en leven in beweging. Onze A-tot-Z-oplossingen helpen gebouwen optimaal presteren, maken steden slimmer, faciliteren de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten. Dankzij onze expertise, leergierigheid en grootte, groeiden we uit tot een drijvende kracht achter de energietransitie.