Samen gaan we voor een toekomst waarin onderwijs en technologie hand in hand gaan voor een duurzame en sterke regio

Margriet de Jong - Business Manager bij AIMZ

Margriet de Jong, Business Manager bij AIMZ, een innovatief bedrijf dat kunstmatige intelligentie ontwikkelt voor de gebouwde omgeving om energie te managen.

Waarom heb je besloten je aan te sluiten bij Energiehub050?

Wij hebben besloten ons aan te sluiten bij Energiehub050 omdat het een unieke plek is waar verschillende belanghebbenden samenwerken aan toekomstbestendig onderwijs. Dit is essentieel voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en het vormgeven van een sterke regio.

Wat denk/hoop je dat Energiehub050 jou gaat brengen?

Wij hopen dat Energiehub050 ons de mogelijkheid biedt om samen met anderen ondernemend te leren en te groeien. Door deel te nemen aan deze samenwerking, verwachten wij niet alleen onze eigen kennis en vaardigheden te verrijken, maar ook een positieve impact te hebben op de regio.

Wat spreekt jou aan in Energiehub050?

Wat ons vooral aanspreekt, is de innovatieve benadering en de nadruk op samenwerking tussen diverse sectoren. Het idee om samen te werken aan toekomstbestendig onderwijs en het benutten van de nieuwste technologieën, spreekt ons enorm aan. Dit is precies de richting waarin wij onze bijdrage willen leveren.

Wat kom jij brengen bij Energiehub050?

Wij komen bij Energiehub050 met een open en ondernemende geest, klaar om onze ervaring en expertise te delen. Ons doel is om bij te dragen aan de gezamenlijke missie door actief deel te nemen aan projecten en samenwerkingsverbanden, en zo mee te helpen een sterke, toekomstgerichte regio te bouwen.

Wat wij verder nog willen benadrukken, is dat wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie. Door samen te werken met diverse partners, kunnen we echt verschil maken. Wij zijn enthousiast om deel uit te maken van deze beweging en kijken uit naar de mogelijkheden die voor ons liggen. Samen gaan we voor een toekomst waarin onderwijs en technologie hand in hand gaan voor een duurzame en sterke regio.

 

AIMZ logo
  • Bedrijfsnaam AIMZ
  • Medewerkers 25
  • Product of dienst AIMZ managed, met behulp van Kunstmatige Intelligentie, energie en doet dat nu met name in utiliteitsgebouwen, omdat deze technisch het meest eenvoudig en interessant zijn. Interactie met de mens én gebouwen die onderling en met het energienet communiceren is een deelsleutel in de energietransitie.
  • Locatie Stavangerweg 21 17 in Groningen